23948sdkhjf

Bestseller bliver opgraderet

Præcisionsskæremaskinen Secotom fra Struers får nye features og bliver mere præcis

Et stigende krav til alsidighed er årsagen til opgraderingen af præcisionsskæremaskinen Secotom. Maskinen er netop lanceret i en opdateret udgave af materialeeksperten Struers, og relanceringen er ikke et helt skidt træk: Struers kan fortælle, at der allerede globalt er lagt flere end 45 ordrer på bestselleren, der igennem årene er solgt i tusindvis over hele verden.

- Det er et meget godt eksempel på en gedigen, dansk eksportvare. Vi har solgt fire maskiner i Norden, og resten er solgt til andre dele af verden, siger Struers nordiske salgsdirektør, Christian Søndergaard.

Struers har selv udviklet både soft- og hardware til Secotom og har haft den i programmet siden 2001.

Laser og ny brugerflade
- Hos Struers har vi erfaret, at trenden indenfor præcisionsskæremaskiner bevæger sig mod øget fleksibilitet. Nogle af vore kunder tæller universiteter og testlaboratorier, som ønsker at være i stand til at håndtere mere komplekse emner. Da vi allerede havde en skæremaskine, der var i stand til at imødekomme de fleste krav, var det nærliggende at imødekomme markedet ved at supplere maskinen med to vigtige og efterspurgte features, siger Christian Søndergaard.

Den nye Secotom-60 er forbedret med laserlys og en ny, intuitiv brugerflade.

- Disse to nye features er blevet tilføjet, fordi tid er en meget vigtig faktor, når man arbejder med skæring. Laseren gør brugeren i stand til bedre at se, hvor der skæres, og den nye brugerflade gør en avanceret maskine nem at betjene. Vi har skrællet alt unødigt væk på top level, så det vitterligt kun kræver fem minutters træning at kunne anvende Secotom, siger Christian Søndergaard.

Secotom-60 har desuden et skærehoved med 8.0 mm T-slot og udskiftelige T-slot plader, touchpad, intelligent kontrol af skærehastigheden, database og et valgfrit automatisk X-bord.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14