23948sdkhjf

Underleverandør flager for gigantisk rørlaserskærer

Skovsager Group viser i messeområdet underleverandører mulighederne på kæmpe rørlaser

Når det handler om messer, så har underleverandørerne ofte den udfordring, at maskinerne og de egentlige kompetencer ikke lige kan vises frem på udstillingen. Men det kan de bearbejdede produkter.

Det gælder i høj grad for QuickTube og Skovsager Groupo, som udstiller i Hal K. Her flager virksomheden for den seneste maskininvestering, som er Nordeuropas største profil- og rørlaserskærer.

- På det nye maskine kan vi skære emner op i Ø355 i både aluminium, stål, kobber og messing og bærer op til 135 kg per meter, fortæller fabrikschef Henrik Bøgh.

- For vores kunder, blandt andet i byggebranchen, betyder det optimeringer og store besparelser i deres egen produktion, uden at de og vi behøver at gå på kompromis med kvaliteten. For med vores nye anlæg kan vi netop kombinere præcision, hurtighed og kvalitet til kundens fordel, siger Henrik Bøgh.

Få skåret lokalt
Ifølge Skovsager Group har man tidligere været henvist til underleverandører i Italien for at finde en tilsvarende kapacitet. Nu kan bygherrer i det nordlige Europa få skåret emnerne lokalt, hvilket giver helt nye muligheder og besparelser i projekterne, lyder det fra Henrik Bøgh.

Han peger på, at fire dages arbejde bliver kortet ned til blot tre timer, når QuickTube skærer HEA 240-bjælker på deres nye 3D-fiber rørlaserskærer.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet HI 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078