23948sdkhjf

Partnerskaber tæmmer teknologien

Det buldrer løs med ny teknolog og nye muligheder, og vejen gennem junglen er øget grad af partnerskaber, lyder det fra Hans Følsgaard A/S

Det vælter ind over industrien med nye proces- og automationsløsninger og begreber som industri 4.0, IOT, DToF, IO-Link, multiprotokol, simulering, automatisk kodegenerering og modularitet.

Men hvordan finder man som virksomhed vej i alt det og alle de nye muligheder, spørger automations- og teknikleverandøren Hans Følsgaard, som også selv har svaret: "Partnerskaber".

Og partnerskaber er netop, hvad Hans Følsgaard selv rækker hånden ud til.

- Hos Hans Følsgaard A/S har vi et komplet og bredt program af løsninger som er helt på forkanten af teknologien. Det er selvsagt en umulig opgave at overskue alle muligheder og teknologier, og det er kun gennem tæt partnerskab, at den bedste løsning kan sammensættes. Netop partnerskab mener vi er fundamentet for den optimale løsning, lyder det fra Hans Følsgaard i en pressemeddelelse.

Samtidig peger Følsgaard på, at Industri 4.0 er rygraden i fremtidens fabrik, og at det kræver intelligente løsninger som muliggør en højfleksibel produktion, dataopsamling, streaming, autotuning, selvdiagnose og forebyggende vedligehold med retning mod kunstig intelligens at få det rette udbytte af Industri 4.0.

Løsningen skal desuden være på rette teknologiske niveau, forberedt for fremtiden, have lang levetid og være kosteffektiv, lyder det.

- Der stræbes mod et "one size fits all" slutprodukt, som dækker et miks af ønskede egenskaber, alt imens teknologier konstant udvikler og forandrer sig i en hastighed som vi ikke har set det før! Det åbner løbende for nye muligheder, som det er kritisk vigtigt at have med i overvejelserne ved nye investeringer. På den måde stilles store krav til virksomheder, som vil investere, virksomhedens organisation og beslutningstagere, lyder det fra Hans Følsgaard.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094