23948sdkhjf

HI 2019: Tag et kig i krystalkuglen hos SMC

SCM satser traditionelt stort på HI-messen, og sædvanen tro bliver der åbnet op for godteposen med nyheder, når messen skydes i gang.

- Vi har otte temaer med, men det der er mest fokus på i dag, er det vi kalder krystalkuglen. Her kan kunderne komme med deres vildeste ønsker, fortæller salgs- og marketingchef Henrik B. Jespersen, og fortsætter:

- Vores verden består af nogle komponenter, som er er rimelig fastlagt. Vi forsøger at tilbyde kunden mere værdi end blot standarderne. Hvis vi for eksempel har en standardcylinder på Ø40 og en på Ø50, men kunden har behov for en på Ø45, så tager vi den dialog op.

På den måde vil han gerne udfordre ”det plejer vi”-tendensen, som måske er lidt for indgroet i industrien.

- Og heldigvis ændrer det, vi har krystalkuglen sig fra år til år. Kunden kan altid komme og sige, at den komponent, vi har her, den er spændende, men hvis vi laver den sådan og sådan, så kan han bruge den, forklarer Henrik B. Jespersen.

Og de besøgende på messen har taget godt imod det nye koncept.

- Responsen har været fantastisk god, og de kunder, der kender os rigtig godt, de har sagt, at det vil de gerne høre mere om, det næste gang vores sælger kommer forbi, fortæller Henrik B. Jespersen.

Krystalkuglen var dog ikke den eneste nyhed fra SMC på årets messe.

- Vi har også et nyt forretningsområde med, engineering, og det har der været rigtig stor opmærksomhed omkring. Det er et forretningsområde, vi har startet op i år, hvor vi tilbyder at bygge færdige løsninger og styreskabe til kunden efter deres specifikationer, lyder det fra SMC’s salgs- og marketingchef.

- Det her er bare den spæde opstart, og vi er kommet godt fra start. Vi er forpligtet til at tilbyde kunderne værdi, og her tilbyder vi kunderne ekstra værdi udover komponenterne, uddyber han.

Henrik B. Jespersen kan generelt melde om en god HI-messe:

- Vi havde travlt i går (tirsdag, red.). Vi havde masser af emner og masser af messerapporter, som vi skal arbejde videre med. Vi har heldigvis fået kontakt til nogle nye kunder og også nogle projekter, slutter han.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet HI 2019.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078