23948sdkhjf

Fire-vanget drejebænk klarer det meste

Weiler lancerer en kraftig fire-vanget drejebænk med stor arbejdsfrihed, fordi slæden kan køre forbi brillepartiet

Det var en af Weilers kunder, der efterspurgte en kraftig fire-vanget drejebænk, hvor værktøjsslæden kunne bevæge sig frit.

Weiler fandt, at ideen var så god, at firmaet nu har sat den store drejebænk i serieproduktion som Weiler V90 6000. Den blev vist frem på EMO-messen forleden.

Normalt er en drejebænk kun udstyret med to vanger.

- De fire vanger betyder, at slæden kan køre forbi brillepartierne. Det giver meget større fleksibilitet, ud over at det også giver en høj stivhed, siger Lasse Steen Petersen, administrerende direktør hos Sandstrøm & Petersen, som er den danske importør af Weiler drejemaskiner.

Den ny drejebænk kan blandt andet bruges til at producere stempelstænger til hydraulik og skibsaksler.

- Weilers drejebænke er i det hele kendetegnet ved at have bred tilgang til emnet og ved at have meget høj præcision, siger han.

Weiler er i industrien mest kendt for sine manuelle drejebænke, som hovedsagelig bruges til små serier eller produktion af prototyper.

Weiler fremstiller også mindre drejemaskiner beregnet til masseproduktion, og firmaet har lige lanceret en ny serie E50 HD, E70 HD og E80 HD. De nye maskiner er stærkere end forgængerne, og har en øget spindelboring, så der kan komme sværere cylindre igennem.

Standstrøm & Petersen sælger blandt andet drejemaskiner til olieindustrien og hydraulikindustrien.

Ud over drejemaskiner sælger firmaet også CNC-fræsemaskiner fra Weilers søsterfirma Kunzmann.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141