23948sdkhjf

"Nu skal vi ud i hele landet"

Teknik- og maskinleverandøren Teknidan med base i Aabenraa vil være total-leverandør til industrien i hele landet. HI-messen blev brugt som afsæt til vækstplanen

Teknikleverandøren Teknidan har planer om vækst og planer om at udbygge kredsen af industri- og værktedskunder til at dække hele landet.

Den rejse blev der taget hul på under HI i Herning, der var Teknidans første messe nogensinde. Det skete med fremvisning af en række nye agenturer.

- Vi har en størrelse nu, hvor vi gerne vil videre ud i landet, og her på HI har vi taget de agenturer med, som retter sig mod metalindustrien, siger Mikkel Ebsen, der er medejer af Teknidan.

Han stod på HI-messen side om side med direktør Lars Jensen, der med mange års erfaring fra industrien er ansat til at skyde gang i Teknidans vækstprojekt.

- Vi har godt fat i Syddanmark, og nu har vi lige ansat en sælger på Sjælland. I dag er vi dygtige på svejsning, og nu tager vi næste step, for vi vil gerne være totalleverandør til industrien, siger Lars Jensen.

Har 35 ansatte i dag
Teknidan har i dag hovedkontor i Aabenraa, afdeling i Esbjerg og Sønderborg. I alt er der 35 ansatte, som nu skal til at sælge maskiner fra de nye agenturer.

Det gælder blandt andet den Ercoline rørbukker, som var på HI-messen, og det gælder en Sunrise kombimaskine, der kan både klippe og udklinke.

Derudover har Teknidan lige overtaget agenturet på Yangli laserskærermaskiner og Yangli kantbukkere og har blandt andet lige solgt en 400 ton kantpresse med bukkebredde på seks meter.

- Vi får forespørgsler på de større maskiner, så det er positivt, siger Mikkel Ebsen.

Udover de nævnte maskiner sælger Teknidan også Bisondrill søjleboremaskiner, som Teknidan selv importerer i eget navn.

Artiklen er en del af temaet HI 2019.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084