23948sdkhjf

Svejseforening skærper profilen

Dansk Svejse- og NDT forening er nyt navn for Dansk Svejseteknisk Landsforening

Dansk Svejseteknisk Landsforening har skiftet navn og logo og hedder nu Dansk Svejse- og NDT forening.

Navneskiftet blev introduceret på HI-messen, og det afspejler en skærpet profil i foreningen. For tidligere var foreningen delt uofficielt ind i to grupper, hvor den ene var den stort set selvstændige NDT-gruppe.

- Nu har vi nedlagt NDT-gruppen, og så har vi slået det hele sammen, fordi vi vil det samme, siger Steen Ussing, som er foreningens formand.

Han henviser til, at målet for alle medlemmer er at fremme svejsning og NDT i Danmark. Det sker gennem netværksmøder, virksomhedsbesøg og det årlige svejseseminar på Hotel Kolding Fjord.

- Vores opgave i foreningen er at formidle viden og fastholde et netværk, hvor man kan hjælpe hinanden og styrke sin viden og opsøge viden, siger Steen Ussing om formålet med foreningen, som i øjeblikket har 400 personlige medlemsskaber og 200 virksomhedsmedlemmer.

Han peger på, at et medlemsskab af Dansk Svejse- og NDT forening samtidig giver medlemsskab af IIW, som står for International Institute of Welding. Dermed får man adgang til konferencer og arbejdsgrupper omkring internationale svejse-standarder.

Udover virksomhedsbesøg og netværksmøder udgiver Dansk Svejse- og NDT forening også magasinet Svejsning.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078