23948sdkhjf

Vild vækst på svejserådgivning

Kiwa Inspecta har hævet omsætningen på NDT svejsekontrol og svejserådgivning fra 500.000 kr. til 15 mio. kr. på to år

Inspektionsspecialisterne Kiwa Inspecta, som er kendt for inspektion og kontrol af elevatorer og trykbeholdere, har for alvor kastet sig over svejseområdet i Danmark.

Det fortæller Kiwas salgschef Peter Villumsen, da Jern & Maskinindustrien møder ham på HI-messen.

- Svejsekontrol er virkelig blevet et vækstområde for os. Vi er gået fra en omsætning på 500.000 kr. på Sjælland for to år siden til nu 15 mio. kr., siger Peter Villumsen.

Jagter nye medarbejdere
Kiwa i Danmark har hovedkvarter i Nr. Nebel i Jylland og kontor i Ringsted på Sjælland, og er 80 medarbejdere. Allerede i dag ligger mere end en tredjedel af aktiviteterne på NDT svejsekontrol og svejserådgivning. Og der foregår en konstant jagt efter nye medarbejdere

- Vores store hæmsko for yderligere vækst lige nu er mandskab, vi mangler virkelig uddannede NDT-svejseinspektører, siger salgschefen, der opfordrer alle interesserede til at kontakte Kiwa.

- Man behøver ikke have svejseerfaring, men man skal have omløb i hovedet og meget gerne en ungdomsuddannelse og så skal man have mod på det her. Vi har egen kursusafdeling, så vi kan selv uddanne vores medarbejdere, siger Peter Villumsen.

Ifølge Peter Villumsen er baggrunden for Kiwa Inspectas voldsomme vækst på Sjælland, at virksomheden i forvejen har bred kontakt i industrien og kører med et system, som kunderne er glade for.

- Vi satser meget på den stærke kundekontakt og en høj grad af service. Derudover bruger vi de digitale værktøjer til at gøre det nemt, siger han og nævner som eksempel, at ordresystemet også er kundens indgang til svejserapporterne.

Kunden kan se alt i systemet på den måde, det er meget tilgængeligt, siger han.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.109