23948sdkhjf

Ny generation tager over hos KT Stålindustri

KT Stålindustri i Slangerup markerede i dag generationsskifte med fest for kunderne. Flemming Thomsen overdrager direktørstolen til sønnen Tobias

Kunderne var inviteret indenfor hos KT Stålindustri i nordsjællandske Slangerup i dag.

Anledningen var, at administrerende direktør og medejer af virksomheden, Flemming Thomsen, overdrager den daglige ledelse af virksomheden til sønnen Tobias Thomsen.

Og kunderne havde taget godt imod invitationen, for op mod 100 gæster blev i løbet af festdagen vist rundt i maskinhallerne, der indeholder både spåntagende afdeling, tyndplade-afdeling samt smede- og konstruktionsafdeling. 

Derefter var der mere officiel reception på virksomheden, der i dag beskæftiger omkring 50 mennesker og har en bred vifte af kunder.

At Tobias Thomsen er endt med at overtage direktørstolen hos KT Stålindustri lå på ingen måde i kortene. Han er uddannet cand.it og har blandt andet været ansat i PFA Pension. Senere valgte han at blive selvstændig IT-konsulent, og i den rolle fik han for seks år siden til opgave at opgradere og udvikle KT Stålindustris ERP-system.

Nu er han direktør og har solidt fokus på digitalisering af KT Stålindustri, som han sammen med sin far også er medejer af.

Den tredje medejer er Niels Thomsen.

Både Flemming Thomsen, som i morgen lørdag fylder 70 år, og Tobias Thomsen ser yderst positivt på fremtiden og er yderst tilfredse med forløbet af det generationsskifte, som nu er en realitet.

Du kan læse meget mere om generationsskiftet - der på ingen måde lå kortene - og om Tobias Thomsens fokus på digitalisering i den udgave af Jern & Maskinindustrien, som udkommer 25. oktober. 

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093