23948sdkhjf

MCH: Vi tager idéen om værktøjsmaskiner med videre

HI’s projektchef Mona Jakobsen glæder sig over industriens ønske om at få værktøjsmaskinerne med ind som delmesse på HI. Det samme gør formand for HI-messens messekomité, Jørgen Stenberg. Forslaget tages med i evalueringen af årets messe

MCH Messecenter Herning er på ingen måde afvisende overfor forslaget om at bygge en egentlig messe for værktøjsmaskiner og metalbearbejdning på HI-messen.

- Vi er glade for den opbakning, værktøjsbranchen viser os, og har også oplevet en større interesse fra branchen i år. Det glæder os, at der er et ønske om at udvikle HI-messen med et endnu større fokus på værkstøjsmaskinbranchen, siger Mona Jakobsen, MCH’s projektchef på HI-messen.

Hun tager nu ønsket med i evalueringen af årets messe.

- Vi vil i arbejdet frem mod næste messe være i dialog med de involverede brancher - herunder selvfølgelig også værktøjsbranchen, siger hun og henviser til, at metalbranchen og maskinbranchen ligge på en top tre på listen over de brancher, hvor der kommer flest besøgende fra.

Messeformand: God idé
Formand for HI-messens messekomité, Jørgen Stenberg, tager også positivt mod forslaget.

- Umiddelbart lyder det som en rigtig god idé, og alt hvad der kan skabe synergi til messen, skal behandles seriøst. Vi tager det op i komitéen umiddelbart efter messen, siger Jørgen Stenberg.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet HI 2019.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094