23948sdkhjf

- Der er synergier i en skandinavisk organisation

Amada Scandinavia holdt åbent hus i svenske Alingsås den 9.-11. oktober, og her præsenterede virksomheden blandt andet sin nye organisation; Amada Scandinavia.

- Der er mange fordele ved at kunne udnytte ressourcerne over landegrænserne samtidig med, at vi beholder vores lokale afdelinger til hurtig support, siger Peter Book, salgschef for Amada Scandinavia, da Jern & Maskinindustrien møder ham i Alingsås.

Baggrunden er, at Amada Sverige, Danmark og Norge officielt blev slået sammen i april 2019.

- For eksempel havde vi en installation i Danmark for nylig, hvor vi sendte en svensk servicetekniker, eftersom han er bedst til lige den type maskine. Samtidig rejste en dansk servicetekniker herover til Sverige og arbejdede, siger Peter Book.

Den nye organisation omsætter for mere end 32 mio. euro – eller cirka 239 mio. kr. – og har omkring 65 ansatte.

- Der er synergier, og det gælder først og fremmest på servicesiden og administration, siger Peter Book.

Salget af maskiner til metalindustrien er en god konjunkturindikator. Det kan ses som en måling af, hvilken fremtid der venter fremstillingsindustrien.

Hvordan ser du efterspørgslen nu?
- Der er fortsat god efterspørgsel, men en vis afventning med at tage beslutninger, siger Peter Book.

- Samtidig er der mange forandringer i verden med Brexit, Donald Trump, handelskrig med Kina og så videre, siger Peter Book.

- En del af vores kunder har mærket et fald, men fra et rigtigt højt niveau. Det er ikke så underligt, at det aftager en del, når det har gået så godt, som det har, i så mange år, siger Peter Book.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078