23948sdkhjf

Kunstig intelligens rykker ind i industrien

IDA Syd inviterer eksperter til at fortælle om fremtidens industri

Under overskriften "Robotter og kunstig intelligens i industrien" sætter Ingeniørforeningens syddanske region, IDA Syd, i næste fokus på brugen af robotter og kunstig intelligens i industrien.

Det sker med en heldagskonference hos Solar Danmark i Vejen 31. oktober.

Konferencen er IDA Syds bidrag til Industriens Uge, hvor der sidste uge i oktober udbydes en række arrangementer med fokus på industri og produktion i Trekantsområdets kommuner.

Det er tredje gang, IDA Syd er med i Industriens Uge, men modsat sidste år, hvor bidraget var en halvdagskonference, er der i år planlagt en hel dag for at få plads til de forskellige eksperter, som er inviteret til at fortælle om de digitale muligheder og udfordringer i fremtidens industrimiljøer.

- Vi kunne simpelthen ikke presse de mange spændende indlæg ned til en halv dag, så derfor skruer vi op og giver plads, så der er tid til både indlæg og de sikkert også mange spørgsmål, som der vil være til eksperterne, siger Poul E. Verner, som er en af IDA-tovholderne bag konferencen.

Georg Gearløs inspirerer
Han fortæller videre, at der er plads til i alt 90 deltagere, og at der er godt gang i tilmeldingerne.

- Og det, tror jeg, skyldes en kombination af især to forhold: Dels at der er et stort behov for mere viden om, hvordan vi indretter os på fremtidens intelligente industri, og dels at vi er lykkedes med et program, der rammer tilpas bredt. Vi begynder med et besøg i "Georg Gearløs’ garage, som et af indlæggene hedder, og bevæger os videre mod emner om robotteknologi i praksis til kunstig intelligens i autonome robotter, fortæller Poul E. Verner med afsæt i eksempler fra dagens konferenceprogram.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.265