23948sdkhjf

Medstifter sender stafet videre

Generationsskifte hos JRV - tredje generation tager styringen

Innovation har i 50 år været kernen i JRV A/S. Nu er tiden kommet til, at en ny generation overtager roret i Greve-virksomheden, som udvikler og producerer højteknologiske ventilationsløsninger, der sikrer person- og produktbeskyttelsen i hospitals- og medicinalindustrien.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

JRV blev oprindeligt etableret i 1968 af de to driftige opfinderbrødre Jørgen og Erik Rasmussen. Deres fagkundskab og utallige ideer blev startskuddet på den lange række af innovative ventilationstekniske produkter og løsninger, som den danske virksomhed er kendt for i dag.

Tredje generation klar
Ny administrerende direktør for JRV er Daniel Rasmussen, som er tredje generation og dermed barnebarn af medstifter Jørgen Rasmussen. Daniel Rasmussen ser frem til at føre virksomheden ind i fremtiden.

- Med baggrund i dygtige medarbejdere og vores gode produkter ser jeg en fantastisk fremtid for JRV. Vi mærker en stigende efterspørgsel fra markedet efter vores løsninger og knowhow. Dette går hånd i hånd med mit mål om øget fokus på udvikling af nye løsninger, så vi også i fremtiden kan levere kvalitetsproduktet, der beskytter vores kunder i deres arbejde, siger Daniel Rasmussen.

Spændende rejse
Styrken i JRV ligger ifølge ledelsen i akkumuleringen af årtiers viden inden for ventilationsteknologi, og virksomheden har hidtil været ledet af medstifter Erik Rasmussen. Som medstifter kan han se tilbage på en fascinerende virksomhedsrejse, der bygger på den iderigdom og iværksættertrang, som han og broren Jørgen Rasmussen besad.

- Jeg er stolt og glad over, at min bror og jeg for over 50 år siden sprang ud som selvstændige. Det har været en spændende rejse, der har bragt mig utrolig mange glæder. Nu glæder jeg mig over at kunne bringe stafetten videre i familien til en nye generation, siger Erik Rasmussen.

Generationsskiftet markeres ved en reception fredag den 29. november fra klokken 13.00 til 15.30 hos JRV A/S i Greve.

Kunder, samarbejdspartnere, leverandører og venner af huset er velkomne til at komme forbi og hilse på virksomhedens nye administrerende direktør, Daniel Rasmussen.

Læs mere om: JRV
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.087