23948sdkhjf

Kronprinsen vild med vindmøller

Kronprins Frederik kastede royal glans over den store event Wind Europe Offshore, som i disse dage finder sted i Bella Center. Kronprinsen talte ved åbningen og gav sig god tid under sin rundtur blandt de toneangivende udstillere

Kronprins Frederik går op i vindmøller, og han kastede tirsdag royal glans over åbningen af den store internationale konference Wind Europe Offshore, som finder sted i Bella Center.

Mere end 9.000 gæster fra hele verden forventes at besøge den store event, der både består af en stor udstilling og stribevis af konferencer.

Under åbningskonferencen tirsdag morgen slog kronprinsen i sin tale fast, at han længe har fulgt vindmølleindustrien med interesse, og at industrien spiller en afgørende betydning for fremtiden.

- Verdens lande bliver nødt til at gøre noget, sagde han fra talerstolen med henvisning til det fælles mål for hele vindmølleindustrien om at øge produktionen af vindmøllestrøm og sænke udledningen af CO2.

Og det, der skal gøres, er ifølge kronprinsen ikke at stoppe med hverken at flyve eller køre bil. Men det skal gøres smartere og mere energirigtigt.

- Vi behøver den grønne energi, sagde kronprins Frederik under åbningen af den store event.

Efter selve åbningskonferencen bevægede kronprinsen sig under massivt presseopbud og massiv opmærksomhed rundt i det store udstillingsområde og besøgte flere af de største aktører i industrien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142