23948sdkhjf

Fusion skaber kæmpe overfladebehandler

De danske overfladebehandlere Dancoat og Gardit har fusioneret til det nyetablerede selskab DanGard. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Det samlede selskab får syv fabrikker og mere end 115 medarbejdere.

- Jeg er af den overbevisning, at dette større setup og en stærk og erfaren organisation er det helt rigtige for begge virksomheders udvikling. Det har desuden været afgørende for mig, at DanGard A/S fortsætter med samme fokus. At levere overfladebehandling i højeste kvalitet, fortæller Henrik Matthiesen, administrerende direktør hos Dancoat, og uddyber:

- Sporet er lagt til fortsat vækst ved at servicere vores nuværende kundebase optimalt samtidig med, at vi selvfølgelig holder et vågent øje med yderligere udvidelsesmuligheder.

Morten Lindholt, administrerende direktør i Gardit, er på linje med sin kollega:

- Med fusionen skaber vi en mulighed for at udnytte vores lokationer i Danmark til at byde på flere og større opgaver ved at lade vores dygtige medarbejdere samarbejde om at løse dem, siger han, og fortsætter:

- Kernekompetencen i virksomheden er overfladebehandling af store og små stålkomponenter, og med DanGard A/S kan vi servicere alle vores kunder med de bedste løsninger, da vi både har optimale fabriksplaceringer og de rigtige folk med den nødvendige erfaring til at gennemføre den ofte komplicerede produktion.

Gardit har rødder tilbage til 1923, og er specialiseret i overfladebehandling af stål- og betonkonstruktionerråder. Virksomheden råder over 30.000 kvadratmeter produktionsareal med fabrikker i Spjald ved Ringkøbing, Rødekro, Lindø, Fasterholt ved Brande og Esbjerg.

Dancoat blev grundlagt i 2007, og er specialiseret i rensning og korrosionsbeskyttelse af stålkonstruktioner i alle korrosionsklasser. Virksomheden har 8.000 kvadratmeter produktionsareal med fabrikker i Arnum ved Gram og Esbjerg.

Fakta om DanGard:

• DanGard A/S etableres med virkning per 1. januar 2020 ved overdragelse af Gardits og Dancoats fabriksaktiviteter

• Virksomheden ejes 50/50 og ledes af de to ejerledere Henrik Matthiesen og Morten Lindholt
• DanGard har fabrikker i henholdsvis Esbjerg, Spjald, Rødekro, Lindø, Fasterholt og Arnum
• Per Møller har det overordnede driftsansvar for fabrikkerne som driftsdirektør – samme stilling som han har varetaget hos Gardit
• Selskabet beskæftiger ved fusionen over 115 medarbejder
• Forventet omsætning bliver over 100 mio. kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11