23948sdkhjf

Process Engineering vil tredoble antallet af medarbejdere

Process Engineering har ambitiøse planer for vækst, og ifølge den nye vækstplan skal virksomheden have over 300 ansatte med udgangen af 2023. Det svarer til en tredobling af den nuværende medarbejderstab, der er på godt 115 ansatte. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Væksten skal ske både i Danmark og i udlandet. I Danmark skal de 115 medarbejdere forøges til omkring 200 inden for de næste fire år.

Når det drejer sig om udlandet, så er det især lande som Norge, Sverige, Tyskland, Holland og Irland, som Process Engineering vil satse på. Her er det planen, at der samlet set skal ansættes cirka 100 nye medarbejdere inden udgangen af 2023.

- Med denne vækst ønsker vi at styrke vores virksomhed og rådgivning inden for procesteknologi til for eksempel fødevareindustrien, pharma- og biotekindustrien, fortæller virksomhedens administrerende direktør og ejer, Poul B. Jakobsen.

Process Engineering har allerede åbnet nyt kontor i Oslo og har fem lokale kontorer placeret i Danmark.

Ansættelse af ny direktør
Som led i implementeringen af den nye strategiplan har Process Engineering netop ansat Mogens Olesen som ny COO. Han skal fokusere på at skabe vækst i det danske marked, et område som virksomhedens nuværende direktør, Poul B. Jakobsen, ellers har taget sig af. Til gengæld vil Poul B. Jacobsen så koncentrere sig om det udenlandske marked og her få sat gang i væksten.

Mogens Olesen, har gennem noget tid været ansat som ekstern konsulent for Process Engineering og kender derfor alt til virksomhedens værdier og kultur. Faktisk har Poul B. Jakobsen headhuntet Mogens Olesen til den nyoprettede stilling.

49-årige Mogens Olesen er uddannet maskiningeniør og har suppleret sin grunduddannelse med en master of science i mechanical engineering. Ligeledes har han erhvervet en EBA (engineering business administration), som er en uddannelse i ledelse.

- Jeg glæder mig meget til at få ansvaret for væksten på det danske marked. Her vil vi især satse på vækst inden for kød- og fiskeindustrien samt farmaceutisk og bioteknologisk produktion. Jeg ser også frem til at skulle ansætte omkring 100 nye medarbejdere i de kommende år – vel at mærke medarbejdere, som udelukkende skal rådgive danske virksomheder. Det bliver en både stor og spændende opgave, som jeg glæder mig til at tage fat på. Jeg kan godt lide at have med mennesker og teknik at gøre. Og det er netop de to ting, som er hele fundamentet i Processing Engineering, siger Mogens Olesen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.391