23948sdkhjf

Hannover: Industri 4.0 er blevet en megatrend

For et par år siden var Industri 4.0 noget, der stod ude på sidelinjen i industrien, som noget der blev holdt mange taler og abstrakte indlæg om, men som de færreste industrivirksomheder rørte ved i hverdagen.

Sådan er det bestemt ikke mere, lyder det klare budskab Deutsche Messe, som i april slår messeportene op til årets udgave af industrishowet Hannover Messe.

Arrangørerne mærkede allerede sidste år massiv interesse og en strøm af mennesker til messens Industry 4.0 Forum. Og i år bliver ingen undtagelse, lyder meldingen.

Arno Reich, senior vicedirektør hos Deutsche Messe og ansvarlig for det industrielle forum, vurderer at industriens digitale transformation er vokset til at blive en megatrend, som også afspejler sig i messens tema, der i år "Industrial Transformation".

I 2019 tiltrak Industrial Forum mere end 7.500 deltagere, en klar stigning i forhold til tallet fra 2018. De varme emner i 2019 var AI og ML (machine learning).

Præsenterer cases
I løbet af 2020-versionen af Industry 4.0 Forum vil internationale eksperter igen anvende bruger-cases, testresultater og teknologier til at understrege de spændende muligheder, der kan realiseres gennem digitalisering af fremstillingskæderne og produkterne. Forumet vil også indeholde daglige paneldiskussioner, hvor deltagerne kan komme i dialog med ressourcestærke personer fra industrien, R&D, politik og den offentlige sektor. Andre kerneprogrammer inkluderer kompatibilitet, sikkerhed og standarder.

Industry 4.0 Forum er en integreret del af Automation, Motion & Drives-udstillingen på Hannover Messe 2020, som finder sted 20.-24. april i Hannover.

Artiklen er en del af temaet Digital Produktion.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125