23948sdkhjf

Translyft på opkøb

Den nordjyske virksomhed, der udvikler og producerer løfteborde, har overtaget sin agent i Holland – Translyft Benelux Erve TT.

Det sker som led i et glidende generationsskifte og som en del af Translyfts globale vækstplan.

- Vi er utrolig glade for at byde Translyft Benelux velkommen ombord. Det er vigtigt for os både at tage hånd om vores kunder og samarbejdspartnere, og her fik vi en enestående mulighed for at gøre begge dele, fortæller Jens Egelund, direktør og ejer af Translyft, i en pressemeddelelse.

Overtagelsen faldt på plads i slutningen af 2019 og er gældende fra 1. januar 2020. Fremover bliver Translyft Benelux slået sammen med Translyft, der også sidste år overtog deres engelske agent.

Translyft har mere end 50 års erfaring i løfteindustrien, og Translyft Benelux har været med på rejsen de sidste 17 år som blandt andet leverandør til bilindustrien, medicinalindustrien og fødevareindustrien. Translyft Benelux står for cirka 7 pct. af Translyfts omsætning.  

- Vi har selvfølgelig store forventninger om at vækste i Benelux-landende. Et salgskontor i Amsterdam vil komplementere og styrke vores position på det europæiske marked og understøtter dermed vores samlede vækststrategi, som har slutkunden i fokus, udtaler Jens Egelund.   

Aftalen betyder, at Valentijn var der Erve, der er den tidligere ejer af Translyft Benelux, fortsætter i Translyft.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109