23948sdkhjf

En motorvej til den tyske metal- og maskinindustri

Den tyske metalforarbejdningsmesse Metav finder sted 10.- 13. marts i Düsseldorf. Messen rammer ind i kernen af den tyske metal- og maskinindustri

Det kan godt være, at den tyske industri har mistet lidt momentum i øjeblikket, men det ændrer ikke ved den kolossale værdi, Tyskland har for den danske industrisektor.

Derfor er der da også al mulig grund til som enten udstiller eller gæst at sætte kursen mod Metavmessen, der finder sted fra 10.-13. marts i Düsseldorf med fokus på metalbearbejdning og tilhørende teknologier - naturligvis med drej og fræs i viften.

Additiv produktion, medicinsk teknologi, støbning og kvalitet er blandt andre af de specielle områder, Metav 2020 vil fokusere på.

Årets udgave af messen er nummer 21 i rækken og i år fejres ligeledes 40 års jubilæum for messens grundlæggelse, der generelt lever i skyggen af den store EMO-messe i Hannover.

Ifølge arrangørerne af Metav er der dog den store forskel, at EMO er yderst international med omkring 50 pct. af de besøgende fra andre lande end Tyskland.

Sådan er det ikke på Metav, hvor kun cirka 10 pct. kommer fra udlandet og hovedsageligt derefter fra Europa, oplyser arrangørerne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109