23948sdkhjf

Virksomheder får hjælp til metaloverflader

Fem virksomheder har fået hjælp til avanceret arbejde med metaloverflader

Hvordan genopbygger man overflader, som er gået i stykker, for eksempel på maskindele til skibe?

Det har været ét af emnerne på et klyngeprojekt om avancerede overfladeteknologier gennemført af Force under Made. Fem virksomheder deltog i kurset, som blandt andet fokuserede på termisk sprøjtning og laser cladding.

Netværk har manglet
Svendborg Motorværksted var en af deltagerne. Den lille virksomhed beskæftiger sig med at reparere og genopbygge maskindele, udstyr og komponenter, eksempelvis i skibe.

- Vi vil gerne blive dygtigere til de her teknologier, men har manglet et sted at gå hen, fortæller Kim Poulsen, driftsleder hos Svendborg Motorværksted, i en pressemeddelelse fra Made.

Virksomheden har fået bekræftet, at den gør mange ting rigtigt, og den har også fået noget grundlæggende viden om de forskellige teknologier og konkret input til, hvordan de kan blive bedre.

- Vi har lært nogle teknikker, og vi føler os nu mere sikre i det, vi laver. Og så har vi fået et netværk og ved, hvem vi kan ringe til, hvis vi har en opgave, vi har brug for hjælp til at løse, siger Kim Poulsen.

Projektet har både indholdt fælles undervisning om teknologier og begreber og en-til-en sparring med hver enkelt virksomhed.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094