23948sdkhjf

Det sker: LM stiller skarpt på bæredygtigt rustfrit stål

Sammen med den finske producent Outokumpu inviterer Lemvigh-Müller til et gratis seminar om bæredygtighed i produktionen med fokus på rustfrit stål.

Det foregår 30. januar 2020 om formiddagen på Nordager 1 i Kolding og henvender sig til virksomheder, der bruger rustfrit stål i produktionen.

- Vi har sammensat et program, som giver inspiration til arbejdet med bæredygtighed i produktionen – og som ultimativt kan styrke konkurrencedygtigheden, siger Allan Wehner, afdelingschef Rustfrit Stål hos Lemvigh-Müller.

Han fortæller, at der ud over indlæg fra Lemvigh-Müller og Outokumpu også er sat tid af til dialog, hvor deltagerne på tværs af brancher kan udveksle erfaringer. 

Baggrunden for arrangementet er, at bæredygtighed er en megatrend i markedet.

Og at der i følge Lemvigh-Müller ikke skal vendes ret mange blade i kalenderen, før bæredygtighed vil være et grundvilkår for at kunne drive en konkurrencedygtig virksomhed.

Derfor er mange virksomheder i gang med at tænke bæredygtighed ind i forretningen, og dét arbejde vil Lemvigh-Müller gerne hjælpe til med – og sætte yderligere skub i.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094