23948sdkhjf

Lemvigh-Müller vinder tre udbud hos ingrediensgigant

En stor ingrediensproducent har valgt Lemvigh-Müller som leverandør af el-materiel og mekanik samt forbrugsvarer til produktionen gennem lagerstyringskonceptet SmartLager. Det oplyser Lemvigh-Müller i en pressemeddelelse.

Med SmartLager er håndteringen af forbrugsvarer automatiseret – alt lige fra overvågning af forbruget til varebestilling og genopfyldning kører helt af sig selv.

- Ved at overlade lagerstyringen til os som leverandør kan industrivirksomheder få frigjort tid og ressourcer til deres kerneforretning – og samtidig være sikre på aldrig at løbe tør for befæstelse, fittings, værktøj, værnemidler og alle de andre forbrugsvarer, der er brug for i produktionen, siger Pernille Wichmann, salgsdirektør med ansvar for industri, Lemvigh-Müller.

Hun fortæller, at ingrediensproducenten har valgt en skræddersyet SmartLager-løsning med fem lagerautomater, hvor man som i en klassisk sodavandsautomat trækker de forbrugsvarer, der er brug for. Automaterne kan opstilles i produktionen – lige dér hvor arbejdet foregår.

Løsningen består desuden af et avanceret vægtsystem, et kanban-system og en mercher-ordning, hvor der på faste ugedage kommer en medarbejder fra Lemvigh-Müller forbi fabrikken og tjekker lagerbeholdningen, pakker varer ud og fylder op.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.109