23948sdkhjf

Holtec Automatic knopskyder og søger ansatte

Ingeniør-koncernen Holtec Automatic udvider aktiviteterne og åbner en afdeling i Kolding.

Den nye knopskydning bliver den syvende afdeling i koncernen, der også tæller kontorer i Esbjerg, Lem, Ringkøbing, Herning, Hobro, Aalborg og Sønderborg. Derudover har virksomheden en produktionsafdeling i Kroatien.

Det oplyser Holtec Automatic i en pressemeddelelse.

Nye kolleger
Med tilføjelsen af afdelingen i Kolding har Holtec Automatic indledt en søgning efter nye kollegaer, hvor forventningen er en samlet medarbejderstab på 10-12 i den nye afdeling i Kolding.

De nyoprettede stillinger skal tiltrække endnu flere kompetencer til virksomhedens repertoire.

– Med de mange virksomheder og uddannelsesinstitutioner giver Trekantområdets os mulighed for at tappe ind i mange nye ressourcer og kompetencer, som kan styrke vores primære forretningsområder, så vi bliver endnu bedre til at løse kundernes problemstillinger, siger Søren Skytte Jensen, direktør i Holtec Automatic,

– Men det åbner også døren for en lang række brancher, vi endnu ikke opererer i. Vi går en spændende tid i møde, og jeg ser store muligheder i Trekantområdet, fortsætter han.

Som eksempler på brancher, Holtec ønsker at gå efter, nævner Søren Skytte Jensen en udvidelse af kerneforretningen inden for komplekse maskinanlæg,

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125