23948sdkhjf

Weibel henter ny CFO

Radarvirksomheden Weibel Scientific har ansat Jens Boëtius Andersen i stillingen som chief financial officer. Som CFO bliver han en del af ledelsesgruppen med særligt ansvar for økonomi, faciliteter, it og strategi. Det oplyser Allerød-virksomheden i en pressemeddelelse.

Om jobskiftet siger 42-årige Jens Boëtius Andersen:

- Weibel er en spændende virksomhed, fordi de producerer helt unikke produkter til et marked i vækst. Og så har virksomheden en ejer og en ledelse, som tør have store visioner for virksomhedens udvikling. Som CFO skal jeg være med til at sikre, at fundamentet for realiseringen af de visioner er i orden.

Jens Boëtius Andersen har mere end 20 års erfaring fra finansverdenen, blandt andet fra vindmøllevirksomheden Total Wind Group og Deloitte, hvor han i mere end 18 år rådgav konsulenthusets kunder om optimering, finansiering og restrukturering af virksomheder samt køb og salg. Senest kommer han fra en stilling som CFO hos teleselskabet Mobylife.

- Med Weibels vækstambitioner er det afgørende, at vi har den rette mand om bord til at styre og optimere vores økonomi. Jens er ikke bare en talknuser, men vil også spille en stor rolle i arbejdet med at implementere vores nye strategi, siger Thomas Øiseth Munkholm, ejer og bestyrelsesformand i Weibel Scientific.

Jens Boëtius Andersen er statsautoriseret revisor og har en diplomuddannelse i Business Excellence fra Columbia University Business School.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189