23948sdkhjf

Nyt fra direktioner og bestyrelser - del 1

I denne udgave kan du blandt andet læse om rokader hos Coromatic og Gea Process Engineering

AL Engineering A/S
Tina Linders er indtrådt i direktionen hos AL Engineering A/S i stedet for John Albertsen. Samtidigt er hun indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

AL Engineering A/S projekterer farmaceutiske og industrielle anlæg.

Christiania Smedie ApS
Risenga Manghezi er udtrådt af direktionen hos Christiania Smedie ApS (kilde: CVR).

Christiania Smedie ApS producerer cykler.

Coromatic A/S
Sophie Reinius er indtrådt i bestyrelsen hos Coromatic A/S i stedet for Jacob Bryde Christensen (kilde: CVR).

Coromatic A/S er leverandør af generatorer, køleanlæg, ventilation, energioptimering, alarmering samt brandslukningsanlæg.

Dan-Rehab A/S
Jeppe Hoff Nyby er indtrådt som bestyrelsesformand hos Dan-Rehab A/S i stedet for Hans Smith Andersen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidigt er Jeppe Hoff Nyby indtrådt som bestyrelsesformand hos Rehab Holding Aalborg A/S i stedet for Søren Mølgaard Kristensen (kilde: CVR).

Dan-Rehab A/S producerer hjælpemidler og hospitalsudstyr.

Detectronic A/S
Ejnar Laustsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Detectronic A/S. Samtidigt er Dick Louis Stephan indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Detectronic A/S er en danskejet virksomhed, der har specialiseret sig i produktion og markedsføring af detekterings- og vejeudstyr til fødevareindustrien.

Gea Process Engineering A/S
Florian Wolfgang Walter Rück er udtrådt af direktionen hos Gea Process Engineering A/S. Samtidigt er Mathias Decker indtrådt i bestyrelsen i stedet for Katrin Kerschbaumer (kilde: CVR).

Gea Process Engineering er leverandør af procesteknologi inden for spraytørring, fluid bed-tørring, inddampning, væskebearbejdning og påfyldning.

Gravenhost Plast A/S
Annet Gorel er indtrådt i bestyrelsen hos Gravenhost Plast A/S i stedet for Allan Bergholdt (kilde: CVR).

Gravenhost Plast udvikler og fremstiller komplicerede hule emner i plast.

Grene Wind Industry Supplies A/S
Wessel Reinier Slöetjes er indtrådt i bestyrelsen hos Grene Wind Industry Supplies A/S i stedet for Birgitte Kloster (kilde: CVR).

Grene Wind Industry Supplies A/S er leverandør af værktøj, specialværktøj/udstyr, el-styringer og komponenter, hydraulisk værktøj, løftegrej og reservedele til vindmølleindustrien.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.097