23948sdkhjf

OnRobot præsenterer lillebror til prisbelønnet gekkogriber

OnRobot har lanceret en kompakt enkeltpude-version af sin gripper Gecko. Den er designet til at kunne automatisere håndtering af mindre emner på meget lidt plads.

Den nye Gecko SP fås i tre størrelser: SP1, SP3 og SP5, som alle er opkaldt efter grippernes nyttelast i kilo og muliggør, at cobots og letvægtsrobotter monteret med denne gripper kan løfte af en bred vifte af emner, også eksempelvis glas og skærme.

Gecko-gribeteknologien bruger millioner af mikroskopiske, fintrådede stilke til at holde fast i en overflade ved hjælp af stærke van der Waals-kræfter – fuldstændig ligesom gekkoer klatrer i naturen. Teknologien kræver hverken trykluft eller ekstern strøm.

- Vores unikke Gecko-teknologi automatiserer processer, som ingen anden gripper kan udføre, og nu fås den i et kompakt, fleksibelt format, der giver vores kunder endnu flere muligheder, fortæller Enrico Krog Iversen, administrerende direktør for OnRobot.

- Dette er en ægte plug-and-play-gripper, der opfylder vores løfte om en bred vifte af lette, omkostningseffektive, fleksible robotværktøjer, der lader kunderne fokusere på deres applikation i stedet for robotten.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109