23948sdkhjf

Borgmester til fyrede LM-folk: Det er øv, men der er masser af jobs

Flere hundrede ansatte hos LM Wind Power står til at miste deres job, når vindmøllevingeproducenten lukker en del af produktionen i Lunderskov i Kolding Kommune.

Koldings borgmester Jørn Pedersen siger til JydskeVestkysten, at han er dybt, dybt ærgerlig over situationen, men at han trøster sig ved, at LM Wind Power ikke lukker helt ned i Lunderskov, og dermed fastholder en del arbejdspladser i kommunen.

Selvom Jørn Pedersen er sparsomt oplyst om den forestående fyring, har han allerede kørt et beredskab bestående af Business Kolding og jobcenteret i stilling. De står klar til at hjælpe de fyrede, når den tid kommer. 

Midt i al tristheden kan Jørn Pedersen da også glæde sig over, at Kolding Kommune ifølge en ny rapport er den kommune i Region Syddanmark, der har skabt flest nye jobs, og at der faktisk er 34 nye ledige stillinger i kommunen hver dag.

- Men hvad kan de mange mennesker, der står til at miste deres arbejde, bruge det til lige nu. For dem er det bare øv! Men lige så snart, vi kan komme til det, er vi parate til at være med til at sikre, at de berørte kan få et nyt job og være med til at skabe vækst andre steder i Kolding, siger han.

Originalartikel: https://jv.dk/artikel/borgmester-til-fyrede-lm-folk-vi-er-klar-til-at-hj%C3%A6lpe

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173