23948sdkhjf

Dansk svejsemaskine grundsten i hollandsk automation

Hollandske RobWelding samarbejder tæt med danske Migatronic om svejseautomation

Den hollandske svejserobotleverandør RobWelding har udviklet et tæt samarbejde med den danske svejsemaskineproducent Migatronic om løsninger til ubemandet produktion.

RobWelding, som ligger i Dodewaard i den centrale del af Holland, har i mere end ti år forsynet landets svejseindustri med innovative robotløsninger. Virksomheden beskæftiger 16 robotspecialister, der udvikler skræddersyede svejserobotter og rådgiver industrivirksomheder om, hvordan automatisering kan være med til at øge produktiviteten.

RobWeldings administrerende direktør, Karel van Vlastuin, mener, at svejserobotter har meget at tilbyde både små, mellemstore og store produktionsvirksomheder, og derfor er RobWeldings løsninger udviklet til alle typer virksomheder.

- Det har i mange år været en gængs opfattelse blandt SMV’er, at svejseautomatiseringsløsninger kun gav mening for store produktionsvirksomheder. Men vores svejserobotter kan fås til en overkommelig pris og er hurtige at stille op, så derfor er de ideelle til SMV’er. Med vores robotter bliver svejserne aflastet, så de kan påtage sig mere specialiserede opgaver. Det øger både produktiviteten og giver et bedre arbejdsmiljø, siger Karel van Vlastuin i en pressemeddelelse.

RobWeldings samarbejde med Migatronic blev indledt i 2014.

- I dag er Migatronic en af vores tætteste samarbejdspartnere. Til vores løsninger bruger vi især Migatronics Sigma Select Robo svejsemaskine, og vi kan altid få hjælp og rådgivning om svejseudstyr og automatisering af deres svejse-eksperter, forklarer van Vlastuin.

Sigma Select Robo er en intelligent MIG/MAG svejsemaskine, der kan bruges til alle typer materialer, og den kan opgraderes med ny software i hele dens levetid.

Artiklen er en del af temaet Svejsning.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109