23948sdkhjf

Blue Ocean Robotics løb med robotpris

Onsdag aften var der gallamiddag ved European Robotics Forum, og her skulle man blandt andet uddele prisen Technology Transfer Award.

Blue Ocean Robotics var sammen med datterselskabet UVD Robots og Odense Universitetshospital nomineret til prisen, og det blev det danske konsortium, der blev kaldt på scenen som videre.

- Jeg er så taknemmelig for og beæret over, at Blue Ocean Robotics, UVD Robots og Odense Universitetshospital denne aften ved European Robotics Forum har modtaget førstepladsen som vinder af den prestigefulde Technology Transfer Award 2020 for den succesfulde forskning, udvikling og kommercialisering af UV desinfektions-robotten. Tak til vores medarbejdere, investorer, partnere og kunder for det engagerede, passionerede og hårde arbejde, der førte til denne succes, skriver Claus Risager, medstifter og CEO hos Blue Ocean Robotics på sin LinkedIn-profil.

Technology Transfer Award uddeles af euRobotics og gives til en virksomhed eller konsortium, der kan kunsten at kombinere videnskab og vækst.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188