23948sdkhjf

Underleverandører vil med på ventil-rejse

Hydracts ventiler består af mange aktuator- og ventildele. Og de skal sources.

Når direktør Peter Espersen går i dialog med potentielle underleverandører, oplever han, at mange kan se potentialet i den nye ventil.

Flere siger, at det er en rejse, som de har lyst til at være med på. Og i fremstillingen er der kun enkelte dele, som producenten gerne selv vil kontrollere produktionen af.

- Langt, langt det meste af produktionen kan laves af hvem som helst. Derfor tænker vi, når vi har begrænsede ressourcer og begrænsede midler at investere for, er det bedre at gå ud i byen og finde nogle dygtige underleverandører, som vil være med på rejsen, siger direktøren.

Fokuser på teknologien
Med en stor ordre i ordrebogen, inden produktionen for alvor er stablet på benene, har Hydract prøvet at være skarpe på, hvad der er strategisk vigtigt.

- Det er vigtigt for os, at vi virkelig har styr på vores grundteknologi. At den er solid, afprøvet og bliver videreudviklet, siger ejeren.

Han fortæller, at Hydract har været nødt til at udvikle sin egen ventil for at kunne overbevise branchen og blive taget alvorligt.

- Vi er åbne for samarbejder i branchen. Fordi vores produkter kan bruges af hvem som helst, men det ser ud til, at det kræver lidt overbevisning og overtagelse.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11