23948sdkhjf

Erfarne erhvervsfolk hjælper under corona-krise

Erfarne erhvervsledere står klar med gratis hjælp og sparring til små og mellemstore virksomheder i Early Warning-programmet

Der er hjælpe at hente for virksomheder, som bliver ramt af corona-krisen.

Early Warning-programmet tilbyder gratis sparring for virksomhederne. Early Warning er veletableret, og programmet har eksisteret siden 2007, og har hjulpet mere end 6.000 virksomheder. Early Warnings konsulenter er ekstra parate til at hjælpe under indtryk af corona-krisen.

- Hvis små og mellemstore virksomheder oplever tegn på krise som følge af corona-situationen, står vi klar med rutinerede konsulenter, et korps af 80 frivillige erhvervsfolk, der kan hjælpe uden beregning, samt en kreds af insolvensadvokater, der også kan træde til, siger direktør Erik Krarup, Erhvervshus Midtjylland, som er national tovholder på det landsdækkende Early Warning-program.

Man kan komme i kontakt med Early Warning ved at henvende sig på et af landets seks Erhvervshuse.

Allerede nu har Early Warning oplevet en stigning i antallet af henvendelser.

- Vi mærker allerede nu en øget efterspørgsel efter hjælpen, og vi er klar til at hjælpe, siger Erik Krarup

Skabe overblik
- Når virksomheder kontakter os, vil de i første omgang få en telefonsamtale med en af vores erfarne konsulenter, som vil skabe sig et første overblik over karakteren af de udfordringer, virksomheden har.

- Næste skridt er typisk, at vi på et telefonmøde vil gennemgå og drøfte virksomhedens situation og skabe overblik over mulige indsatser og løsninger, og ofte vil virksomheden derefter blive tilbudt rådgivning af en af vores erfarne frivillige rådgivere.

- Alle konsulenter og langt hovedparten af de frivillige rådgivere og insolvensadvokaterne har meldt ind, at de er ekstra parate til at yde hjælp i den kommende tid. Det er vi rigtig glade for, meget tyder desværre på, at der bliver brug for deres hjælp, siger Erik Krarup.

Hjælpen fra Early Warning er gratis, uvildig og fortrolig. Early Warning er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og landets seks tværkommunale Erhvervshuse.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125