23948sdkhjf

Quiktube: I kan bruge vores 3D-rørlaser til rigtig meget

Quicktube vil gerne have metalindustrien til at udforske, hvad de kan bruge den stor 3D-rørlaser Lasertube LT14 til

Quicktube skærer masser af store rør på sin store 3D-rørlaserskærer Lasertube LT14, som er Nordeuropas største.

Odense-firmaet investerede i den italienske maskine for nøjagtigt tre år siden og blev dermed pioner på området. Maskinen kan skære i rør med diameter op til 356 millimeter, og tager emner på op til 15 meter.

Men Quicktube vil gerne have endnu flere til at se de muligheder, der er i teknologien, og havde derfor for nyligt inviteret kunderne til fremvisning af rørlaserskæreren.

Fabrikschef Henrik Bøgh peger på et firkantet rør i svært stål, hvor der er skåret en række af huller på alle fire sider.

- Se på den bjælke. Det ville tage rigtig lang tid at lave alle de huller manuelt. Der er rigtig meget tid at spare ved at skære på rørlaseren. Vi vil gerne opfordre til, at man tænker i nye løsninger og nye muligheder, siger han.

Mange af rørene er skåret i smig, så de er forberedt til at kunne sammenføjes ude på byggepladser eller i industrier. Dermed spares også tid.

- Vi ved, at der er store besparelser at hente ved at bruge 3D-rørlaserskæring i metal- og byggeindustrien. Men markedet har ikke helt forstået endnu, hvor meget teknologien kan bruges til, siger direktør Flemming Stig Hansen.

Han står i spidsen for 23 medarbejdere hos Quicktube. Fem af dem er beskæftiget med tegning og programmering, som er en væsentlig del af arbejdet med 3D-rørlaserskæring.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109