23948sdkhjf

Dynamisk 5-akser leverer solid bearbejdning

Doosan DVF-serien er et solidt produkt med mange gode optionsmuligheder

Doosan DVF-serie er et vertikalt 5-akset bearbejdningscenter, som nemt tilpasses efter det behov, man har i sin virksomhed. Det bliver understøttet af et værktøjsmagasin, som kan indeholde mellem 40 og 120 værktøjer og med de valgfrie ISO40 Big-Plus spindler på enten 12.000, 15.000 eller 18.000 omdrejninger er der her tale om en maskinserie, der kan dække de fleste behov.

- Det er et utroligt tilpasningsdygtigt maskineri.

Sådan siger Torben Lykke fra Duroc Machine Tool, som er leverandør af Doosan DVF-serien i Danmark.

Forberedt til palletter
Med de muligheder serien har er der ifølge Torben Lykke rigtig mange muligheder for at bestykke den til den produktion, som skal varetages. Der er også mulighed for automatisering, da maskinen er forberedt for flere forskellige palletteløsninger, eller en automationsløsning med en fritstående robot. Derudover kan Doosan DVF-serien leveres med valgfrie styringer og understøtter både Fanuc, Siemens eller Heidenhain.

- Som medarbejder kræver det meget lidt omstilling at få en Doosan-maskine. De er nemme at betjene og taler godt sammen med eksterne CAM-systemer, hvilket også gør Doosan DVF-serien oplagt til de virksomheder, som går med ønske om at udvide, siger han.

- Folk har fået øjnene op for, hvad Doosan kan. Det skyldes nok den høje kvalitet i forhold til pris, siger Torben Lykke, og fortsætter.

- Doosan-maskinerne bliver kun udviklet og fremstillet i Sydkorea, som har en stor faglig ekspertise samt respekt for deres produkter. Koreanerne er også langt fremme i den teknologiske udvikling, hvilket man kan mærke på kvaliteten og fremgangsmåden, som de udvikler deres produkter på. Efterspørgslen efter Doosan-produkter stiger ude i de danske virksomheder, hvilket skyldes den grundlæggende gode kvalitet, brugervenligheden og ikke mindst organisationen bag Doosan maskinerne, siger Torben Lykke.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094