23948sdkhjf

Ny koncerndirektør hos Skiold

Søren Overgaard tiltræder 1. april 2020 som koncerndirektør hos Skiold og vil i en kort overgangsperiode arbejde sammen med Lars Radoor Sørensen, der siden sommeren 2019 har fungeret som midlertidig administrerende direktør hos den nordjyske producent af staldinventar.

Lars Radoor Sørensen vender herefter tilbage til sin post i Skiolds bestyrelse.

Søren Overgaard, 45 år, har mange års international erfaring fra landbrugsindustrien og var indtil for nylig vicepræsident i Agco Grain and Protein. Før dette har han været administrerende direktør for Cimbria og administrerende direktør for feed & biomass division hos Bühler i Schweiz.

- Sammen med ledelsen og de dedikerede medarbejdere ser jeg frem til at medvirke i den igangværende proces, som skal sikre, at Skiold fastholder og udvikler sin position som førende leverandør af løsninger til frø-, foder- og landbrugsindustrier verden over, siger Søren Overgaard.

Søren Overgaard kommer som koncernchef til fortsætte Skiolds nuværende strategi med, hvor investering i udvikling af nye produkter, nye forretningsaktiviteter, forbedret drift og ekspansion på nye markeder vil fortsætte med uformindsket styrke.

- Vi er meget glade for at kunne byde Søren Overgaard velkommen til Skiold Group. Vi har fuld tillid til, at han er den rette til at sikre en fortsat positiv udvikling med vækst og fremgang i hele Skiold-koncernen”, udtaler bestyrelsesformand Denis Viet-Jacobsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125