23948sdkhjf

Scanpipe overtager virksomhed med ventilationsplast

Scanpipe, der er grossist med speciale i vand og afløb, overtager aktiviteterne i virksomheden Boni ApS, der leverer løsninger inden for ventilationsanlæg i plast.

Det oplyser ScanPipe i en pressemeddelelse.

I praksis betyder det, at ScanPipe per 1. april 2020 udvider deres aktiviteter med luftrensnings- og ventilationstekniske løsninger i plast, som integreres fra Boni.

Salgs- og produktionsdirektør Hans-Kristian Høen-Beck er fortsat overordnet ansvarlig for ScanPipe Vand & Design, og direktør i Boni, Ole H. Nissen, vil få ansvar for salg, udvikling og videndeling inden for ventilationssegmentet.

Fuldendt makkerskab
De to virksomheder har kørt samarbejder igennem nogle år, og nu bliver makkerskabet altså fuldendt.

- Hos ScanPipe oplever vi, at vores kunder i højere grad efterspørger totalløsninger inden for både vand, afløb og ventilation. Derfor har det været en naturlig udvikling for os at gøre vores samarbejde med Boni mere strategisk, siger kommerciel direktør Mikael Lundgaard fra ScanPipe.

Hos Boni er administrerende direktør Ole H. Nissen ligeledes begejstret over den nye aftale med ScanPipe.

- Vi har gennem længere tid set os om efter en strategisk partner til Boni, som dels vil kunne indfri det store potentiale i markedet, og som har den rette platform for distribution, produktion og designede løsninger, udtaler Ole H. Nissen.

Bonis montageafdeling bliver ligeledes integreret i ScanPipe Vand & Design med produktion primært i Greve og med udekørende plastmontører i hele Danmark samt Norden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172