23948sdkhjf

Justsen Energiteknik fyrer op under Euro Therm igen

Da Euro Therm, grundet svigtende ordreindgang og en større tvist med en kunde, i sommeren 2019 blev begæret konkurs, gik der ikke mange dage, før alle aktiver i konkursboet var kommet på nye hænder.

Justsen Energiteknik overtog servicemedarbejdere og udstyr, ændrede navn på virksomheden til Euro Therm 2019 A/S. Samtidig rykkede parterne sammen på adressen i Brabrand.

Efter overtagelsen har Justsen Energiteknik brugt tiden konstruktivt.

- De første fem måneder har vi gjort, hvad vi kunne for at hjælpe Euro Therms eksisterende kunder. Samtidig har vi brugt tiden på at finde ud af, hvad vi skulle bruge Euro Therm til, fortæller Claus Justsen.

Og det har han så fundet ud af nu.

- Vi lader Euro Therm starte op med at byde på fjernvarmeprojekter igen, og det tegner rigtig godt, siger Claus Justsen, der fortæller, at der er budt på de første opgaver.

Og at der rent faktisk også allerede er tikket den første ordre ind.

Til hvem, hvad og hvor kan og vil Claus Justsen ikke sige noget om endnu, da aftalen er blevet lidt forsinket af coronaens indtog i Danmark.

Tvist til trods
Da Justsen Energiteknik overtog aktiverne i konkursboet efter Euro Therm, var det også aktiverne efter en virksomhed, der ved tidspunktet for konkursbegæringen var indblandet i en tvist med Brønderslev Forsyning angående leverancen til forsyningsselskabets nye store biomasseanlæg.

Sagen er ikke afgjort endnu, men Claus Justsen fortæller, at Justsen Energiteknik i forbindelse med sagen har indtaget en rådgivende funktion.

- Det er konkursboet, der har den sag. Vi hjælper konkursboet med de ting, de ønsker at få oplyst. Det er en ren rådgivende funktion. Det ville ikke være smart af mig at overtage tvisten også, siger han.

Tvisten til trods, så har overtagelsen af Euro Therm været en positiv oplevelse.

- Der er blevet taget rigtig godt imod, at vi har overtaget Euro Therm. Vi tager nu det bedste fra Euro Therm og det bedste fra Justsen og samler i et "nyt" produkt, siger Claus Justsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079