23948sdkhjf

Ny strategi skal sende CNC Onsite ud i verden

CNC Onsite i Vejle, der er specialiseret mobil bearbejdning af store emner og service på værktøjsmaskiner, træder nu op på den helt store klinge. I seneste regnskabsår voksede virksomheden med 30 pct., og den vækst vil man nu eskalere yderligere.

- Det er sådan, at vores virksomhed er syv år gammel, og sidste år følte vi, det var tid til, at der skulle ske nogle forandringer. Der ansatte vi en professionel bestyrelse, og der har vi sidste sommer lavet en strategiplan sammen med bestyrelsen, og den strategiplan går på en stor internationalisering, hvor vi vil tage ud og lave mange flere opgaver i udlandet, fortæller administrerende direktør Aage Dam, da Metal Supply talte med ham før coronakrisen.

Den nye bestyrelse består af formand Claus Søgård Poulsen, der er ejer af Procon Group, Søren Schmidt Kellenberger og Hans Løvlund Toft. Ved samme lejlighed har CNC Onsite også skiftet selskabsform fra ApS til A/S.

Stort projekt i Brasilien
En stor del af virksomhedens vækst er kommet fra store danske virksomheder, som har gjort brug af Vejle-virksomhedens kompetencer internationalt.

- Det er drevet af nogle meget store spillere på markedet, som har bedt os om at udføre nogle opgaver, så det er kundedrevet i første omgang, forklarer Aage Dam, og fortsætter:

- Det første store projekt bliver faktisk i Brasilien. Ellers har vi kig på Europa.

Mobilbearbejdning
Til gengæld er der ikke så meget nyt i de ydelser, Aage Dam og resten af CNC Onsite vil tilbyde ude i verden.

- Det vi tilbyder, på de markeder, er mobilbearbejdning på stedet. I udlandet kalder man det in-situ. Det er præcisionsbearbejdning på emner, som man ikke bare kan tage ind på et maskinværksted, og det er meget inden for vindmølleindustrien, vi arbejder, siger Aage Dam.

Han er dog ikke meget for at sætte konkrete tal på vækstforventningerne.

- Vi skal vokse rigtig meget, men nærmere vil jeg ikke komme ind på det, slutter han.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.097