23948sdkhjf

Otte projekter er med i Robott-Net:

Trump Werkzeugmaschinen har i samarbejde med Arnold AG, Formhand Automation, Fraunhofer IPA og Teknologisk Institut lavet et pilotprojekt med en multifunktionsrobot, der kan plukke og sortere emner, som kommer ud af Trumpfs laserskæremaskiner.

Air Liquide har sammen med Asti Mobile Robotics, Asti Technologies Distribution, Technalia og Teknologisk Institut lavet Gasbot-pilotprojektet, der gør en robot i stand til at flytte både tomme og fyldte gasflasker mellem lagerreoler.

Weibel Scientific har i samarbejde med Technicon, MTC og Teknologisk Institut lavet en robotløsning, der kan montere komponenter på printplader i en lav-volumen produktion.

Automatismos Maser har sammen med Maier S. Coop, Technalia og MTC arbejdet på projektet Cromatek, som er et automatiseret kvalitets-monitoreringssystem til forkromede dele i bilindustrien.

Piccolo har sammen med Cedis Components, Delfoi, Systemworks PLM, Fraunhofer IPA og Teknologisk Institut udviklet en ny effektiv robotprogrammering til svejsning af lavvolumen emner.

Linak har sammen med Pehama Productions, Kamstrup, Danfoss, Technalia og Teknologisk Institut fokuseret på udvikling af en modulær montagerobot til high-mix-low-volume produktion.

Irabia har i samarbejde med Robotnik Automation, Hispavista Labs, Fraunhofer IPA og Technalia arbejdet med pilotprojektet UrbanPestPatrol, der skal automatisere bekæmpelse af skadedyr i industribygninger.

Nissan har i samarbejde med Loop Technology, HSSMI, MTC og Fraunhofer IPA arbejdet med et pilotprojekt, hvor man vil udvikle en robot, der kan plukke og placere forskellige emner i en boks.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187