23948sdkhjf

MCH sender staben hjem

228 ud af 259 medarbejdere bliver nu sendt hjem fra messecenteret MCH i Herning. Messecenteret vil anvende regeringens hjælpepakke.

MCH A/S anvender nu regeringens hjælpepakke med ønsket om at fastholde medarbejderstaben og undgå fyringer i den nuværende situation. 228 ud af 259 medarbejdere sendes hjem.

Det oplyser MCH i en pressemeddelelse.

Baggrunden er, at alle MCH-arrangementer i marts og april er aflyst eller udsat, go MCH har ligeledes en forventning om, at arrangementer i maj og juni også snart vil blive berørt af corona-situationen.

Træder ind i hjælpepakke

Derfor tager MCH A/S nu et nødvendigt skridt og indtræder i regeringens hjælpepakke for at sikre virksomheden og undgå afskedigelser i kompensationsperioden, lyder det i pressemeddelelsen.

- I MCH lever vi af det personlige møde. Mødet med og mellem mennesker samt fælles oplevelser. Det må vi vente med i en periode af ukendt varighed. Regeringens hjælpepakke giver mulighed for at understøtte fundamentet i MCH og fastholde vores medarbejdere, så vi også på længere sigt kan tilbyde MCH-oplevelser til vores kunder, gæster og samarbejdspartnere. Derfor har vi i dag sendt 228 ud af 259 medarbejdere hjem, siger administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen.

Han appellerer til, at alle viser samfundssind og står sammen om at få landte bedst gennem corona-krisen.

- Det vigtigste af alt er, at vi fortsat viser sammenhold og det rigtige samfundssind i Danmark. Det gør vi bedst, ved at vi hver især og i fællesskab – og med stor forståelse tager del i kampen om at formindske mulighederne for corona-virussens fremturen. Det er og bliver et fælles ansvar.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079