23948sdkhjf

Hannover Messe aflyses helt

Den tyske industrimesse skulle oprindeligt have været afholdt fra den 20.-24. april. Siden blev den udsat til 13.-17. juli, men nu er årets udgave helt aflyst. Det oplyser Deutsche Messe i en pressemeddelelse.

- På grund af den dynamiske udvikling omkring Covid-19 og de omfattende restriktioner i det offentlige og økonomiske liv kan Hannover Messe ikke finde sted i år, siger Jochen Köckler, bestyrelsesformand for Deutsche Messe.

- Vores udstillere, partnere og hele vores hold gjorde alt, hvad de kunne for at få messen til at ske, men i dag må vi acceptere, at det ikke bliver muligt at afholde verdens vigtigste industrielle event i 2020, tilføjer han.

Det er første gang i Hannover Messes 73-årige historie, at messen bliver aflyst. Messens 2020-udgave kommer dog ikke helt til at forsvinde.

- Behovet for orientering og udveksling er specielt vigtigt i krisetider. Derfor arbejder vi lige nu intenst på en digital informations- og netværksplatform for Hannover Messe, som vi snart åbner for vores kunder, siger Jochen Köckler.

På platformen vil Hannover Messes udstiller kunne promovere deres teknologiske løsninger. Der vil også være ekspertinterviews, paneldebatter og best case-præsentationer fra hele verden.

Hannover Messe 2021 vil blive afholdt den 12.-16. april.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093