23948sdkhjf

Ordrer glippede: Automationshus er gået konkurs

Hobro-virksomheden 24a Automation med rødder tilbage til 2004 har begæret sig konkurs. Det oplyser kuratoren advokat Lars Møgelvang Hansen fra Lou Advokater.

- Der var nogle ordrer, som man gik og ventede på skulle komme i hus. Og de glippede, konstaterede man for nyligt. Det har formentlig heller ikke gjort det nemmere med corona-krisen oven i, siger kurator om årsagen til egenbegæringen. 

- Fra virksomhedens side har man så vurderet, at nu kunne det ikke gå længere.

Automationshuset, der gennem årene har leveret store projekter automationsprojekter til både byggeindustrien og overfladebehandlingsbranche, havde seks ansatte ved egenbegæringen.

To underskud i træk
De seneste to årsregnskaber viser underskud. Så sent som 18. marts blev regnskabet for 2018/19 offentliggjort, og det viste et negativt resultat før skat på knap 930.000 kr.

I regnskabet skrev ledelsen i sin beretning også, at ”Årets resultat er i år påvirket negativt af den faldende aktivitet i selskabet. De første måneder i det nye år, er ligeledes påvirket heraf negativt. Ledelsen forventer dog på baggrund af forventede nye ordrer, at resultatet for 2019/20 ender positivt, hvilket er en forudsætning for fortsat drift”.

Kurator er ikke så langt i behandlingen endnu. Egenbegæringen skete fredag, og nu er der sat en vurdering i gang.

- De kommende uger vil vise, om der er et grundlag for at sælge noget af virksomheden ud. Vi er stadigvæk i gang med at skabe overblikket over, hvad det har været for en forretning, siger advokaten.

Ingen interesse endnu
Lars Møgelvang Hansen har ikke hørt om nogen konkret interesse for aktiverne endnu, men han har en forventning om, at der vil komme nogle henvendelser.

Han oplyser også, at der ikke er aktivitet i virksomheden lige nu, og der heller ikke var væsentlige projekter i gang, da konkursen blev begæret.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078