23948sdkhjf

Ny bog om Robotlandet Danmark

Bogen har i den danske udgave fået titlen ”Robotlandet Danmark – et lille land, en stor robotnation” – og den findes også i en engelsk udgave med titlen ”Denmark – a Powerhouse for Robotics and Automation”.

Forfatterne påviser, hvordan kreativitet, krævende kunder, anvendt forskning og danske virksomheders særegne evne til at arbejde i netværk, på mindre end ti år har skabt en industri, som inklusive underleverandører omsætter for 30 mia. kr., beskæftiger 18.000 medarbejdere og omfatter mere end 300 virksomheder. Den danske klynge er ikke alene anerkendt i Danmark, men også ude i den store verden,

Bogen er skrevet af erhvervsjournalist Carsten Steno med Malene Grouleff, foredragsholder og robotkommunikatør, som medforfatter.

Esben Hallundbæk Østergaard, medstifter af Universal Robots, en af klyngens lokomotiv-virksomheder, og i dag selvstændig investor i robotmiljøet med selskabet REInvest Robotics siger om bogen:

- Wow! Sikke meget information, den rummer! Flotte billeder og flot layout også. Det er meget imponerende med alt det arbejde, der er lagt i denne bog! Både robotarbejde og journalistarbejde.

Den nye udgivelse er allerede forhåndssolgt i 2.200 eksemplarer. Den er tilgængelig på dansk som ebog og på engelsk både som ebog og som trykt bog.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235