23948sdkhjf

Digitaliseringspulje revet væk på få timer

På kun tre og en halv time blev tilskudsordningen SMV:Digital rendt over ende, da den åbnede for ansøgninger i mandags. 28,5 mio. kr. blev uddelt på tre og en halv time, og det vidner om et kæmpe behov for digitalisering, påpeger SMVdanmark.

Og behovet er ikke blevet mindre under coronakrisen, lyder det fra SMVdanmark, som appellerer til regeringen om at fylde puljen op igen.

Gennem SMV:Digital har virksomheder kunnet få tilskud til rådgivning, der gør dem i stand til at til at finde de rigtige digitaliseringsløsninger til deres virksomhed.

- SMV:Digital har været en kæmpesucces. I alt har cirka 1.200 virksomheder over de sidste par år fået sat gang i digitaliseringen. Men nu er ordningen stort set brugt op, og det sker på det værst tænkelige tidspunkt, siger administrerende direktør i SMVdanmark, Ane Buch.

Da ansøgningsrunden med tilskud på 100.000 kr. åbnede i mandags, blev 28,5 mio. kr. uddelt til knapt 300 virksomheder i løbet af kun tre og en halv time. 600 virksomheder ansøgte puljen.

Eftersom ordningerne tidligere har været uger om at blive uddelt, er der formentlig et stort antal virksomheder, som slet ikke er gået i gang med deres ansøgning endnu, men som altså nu må gå forgæves, eller vente til efterårets pulje, hvor de sidste 3 mio. kr. uddeles i portioner af 25.000 kr., vurderer Ane Buch.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112