23948sdkhjf

SP Group køber østjysk familievirksomhed

Den danske plastgigant SP Group har været på indkøb.

Koncernen har indgået en købsaftale med ejerne af Dan-Hill-Plast, oplyser SP Group i en pressemeddelse. 

Køber er Gibo Plast, der er et SP Group-datterselskab.

Lars Bering, der er administrerende direktør for Gibo Plast A/S, bliver ny administrerende direktør for Dan-Hill-Plast A/S. 

Den samlede købesum er inkl. overtagelse af gæld (enterprise value) på 65 millioner kroner.

Ledelsen fortsætter
Dan-Hill har speciale i rotationsstøbning af teknisk plast samt produktion og salg af fendere til skibe. Hornsyld-virksomheden råder over en moderne fabrik på ca. 12.000 kvadratmeter, som SP Group også overtager i en separat handel gennem et ejendomsselskab.

I ledelsen sidder Peder Madsen og Lone Madsen, der er børn af Dan-Hills grundlæggere. Lone og Peder Madsen var indtil salget til Gibo Plast også ejere af virksomheden.

De fortsætter i ledelsen af Dan-Hill-Plast efter salget, men som nævnt kommer der en ny administrerende direktør på posten.

Nye opgaver
Peder Madsen vil i fremtiden koncentrere sig om at udvikle endnu bedre løsninger for kunderne som teknisk direktør. Lone Madsen fortsætter som direktør for indkøb og kvalitet.

Frank Gad bliver ny bestyrelsesformand for Dan-Hill-Plast. Tilde Kejlhof, CFO i SP Group A/S, samt direktør for SP Moulding A/S i Stoholm, Jens Birklund Andersen, bliver nye bestyrelsesmedlemmer.

Om Dan-Hill-Plast

  • DHP har rødder tilbage til 1957, hvor Else og Ejnar Madsen grundlagde Dan-Hill-Plast A/S. Virksomheden har været på familiens hænder indtil nu.
  • Dan-Hill-Plast A/S beskæftiger ca. 50 fuldtidsansatte, der forventes at fortsætte.
  • Dan-Hill-Plast A/S oplyser ikke omsætningen i deres virksomhed, men forventer et normaliseret EBITDA på DKK 12-13 millioner i indeværende regnskabsår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112