23948sdkhjf

Kapema melder klar til kæmpe maskinmesse

Maskinleverandøren Kapema satser offensivt med stor maskinmesse 13.-14. maj

Der bliver udstillet maskiner for millioner, når Kapema slår dørene op til maskinmesse i domicilet i Thisted for alle interesserede den 13. - 14. maj.

Kapema kalder selv arrangementet for "Danmarks største maskinemesse", hvilket rammer plet i en tid, hvor stort set alle andre events og arrangementer er lukket ned eller udskudt på grund af corona.

For der venter gæsterne op mod 150 helt nye, store og små metalbearbejdende maskiner i udstillingen, som rummer både CNC-bearbejdningscentre med 3 og 5 akser, laser-, plasma-, vandskæreranlæg, adskillige bukkemaskiner og metalsakse.

- Vi planlagde denne her husmesse i slutningen af 2019, længe før corona. På det tidspunkt igangsatte vi et enormt lndkøb af maskiner til lageret og til denne her udstilling, og vi har i runde tal investeret omkring 20 mio. kr. i det lagerindkøb, siger Kapema-direktør Peter Mortensen.

Del af genåbningen
Indkøbet betyder, at Kapema lige nu har et enormt udvalg af nye maskiner, og de skal vises frem, selvom der er corona i samfundet.

- Havde vi vidst det her med corona, så havde vi jo ikke lavet en maskinmesse på det her niveau i år, men nu har vi maskinerne, og nu holder vi fast og har valgt at være offensive og afholde vores messe, siger Peter Mortensen, som glæder sig over, at Kapemas maskinmesse afholdes på et tidspunkt, hvor samfundet er i gang med en genåbning.

- Det er vi glade for, og genåbningen passer rigtig godt med, at vi har valgt at angribe det her offensivt. Vi har den holdning, at det ikke nytter noget, at vi lukker alting ned, siger Peter Mortensen, som plejer at kunne sige goddag til mellem 200 og 400 mennesker på de årlige husudstilling, men regner med lidt færre i år.

Klar med digital salgsplatform
Som en konsekvens af usikkerheden omkring corona-smitten har Kapema op til maskinmessen sat fuld turbo på en virtuel løsning for fremvisning af maskinerne.

- Vi har derfor nytænkt hele projektet ved at fremskynde vores digitale platform, som vi går i luften med lige før messen. Det betyder, at vi har sat hele styrken ind på at lave en masse videoer om vores maskiner, hvor vi på hver video fremhæver de unikke egenskaber ved produkterne, siger Peter Mortensen.

Den nye digitale platform åbner 11. maj, og samtidig vil messen byde på live-streaming efter kundernes ønske.

- Det betyder, at kunderne kan ringe til os og sige, at de gerne vil se det og det, og så guider vi dem ind på den rigtige film. Og har man brug for at få filmet noget specielt, så går vi simpelthen ud og filmer det i maskinhallen til vores digitale platform, så kunden kan se det, siger Peter Mortensen.

Udover de op mod 150 nye maskiner viser Kapema også en mindre samling brugte maskiner frem på messen 13.-14. maj.

Artiklen er en del af temaet MaskinFokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.282