23948sdkhjf

Maskinhandler overskrider lukkede grænser

Pladebearbejdningsproducenten Prima Power holder online åbent hus, hvor kunderne via live streaming kan se et udvalg af maskiner i aktion.

Det er naturligvis coronasituationen og de lukkede landegrænser, som har fået den italiensk-finske koncern til at udtænke nye metoder til at vise deres maskiner frem på. Det sker med en digital platform, hvor kunder fra hele verden via online streaming kan få demonstreret maskiner og fuldautomatiserede produktionslinjer. Det oplyser koncernen, som på servicesiden er repræsenteret i over 80 lande, i en pressemeddelelse.

- Det er en fantastisk løsning, som giver os salgsmæssige muligheder for at hjælpe vores kunder med at træffe de rigtige valg, når der skal investeres i nye maskiner. Salget er ikke gået i stå, men udskudt, så interessen er stort set uændret, siger salgschef Casper Grud Petersson fra Prima Power Denmark med base i Langå.

- Vi kan tydeligt mærke på vores kunder, at de fysisk gerne vil se den maskine, de skal købe. Det kan vi ikke tilbyde dem lige nu, da grænserne indtil videre er lukkede. Men vi kan tilbyde kunderne live streaming af de maskiner, de ønsker at se. Derudover kan vi tilbyde, at maskinen kan bearbejde kundernes konkrete råemner, tilføjer han.

Tilsvarende kan der også laves live streaming på områderne support og software. Efterfølgende kan kunden få tilsendt en video.

Programmer med power
I første omgang står koncernen for åbent hus i Finland og Italien, og det hele foregår på engelsk. Arrangementerne finder sted henholdsvis den 14. maj og den 28. maj. Interesserede skal blot kontakte Casper Grud Petersson, så får de adgang til aktiviteterne i det nye digitaliserede showroom og sparer således nogle rejsedage.

På det finske program står præsentation af 6 kW laserskærer med højlager, kombinationslinje med funktionerne stans, saks og panelbuk samt kombinationsmaskine med laserskæring og stansning tilkoblet robothåndtering. Derudover bliver der præsenteret fuldautomatiserede lagerløsninger.

- Vi kan samtidig fejre, at det er 30 år siden, de første fuldautomatiserede linjer blev produceret i Finland, siger Casper Grud Petersson.

I det italienske showroom bliver der demonstreret forskellige additive løsninger med 3D-print, en stand alone panelbukker, en kombinationsmaskine med laserskæring og stansning samt 2D- og 3D-læserskæring, hvor hovedet på 3D-modellen kan erstattes med et svejseaggregat.

- Nu prøver vi noget nyt. Prima Power har nogle af verdens bedste industrielle løsninger, og det budskab skal vi have ud til kunder og marked uanset platform, understreger Casper Grud Petersson.

Artiklen er en del af temaet MaskinFokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.235