23948sdkhjf

Automationshus slut-tester stort projekt på videolink

Corona-tiderne skubber til kreativiteten. I nordjyske Pandrup har Panpac Engineering på trods af corona-krisen afholdt en FAT-test af et fuldautomatisk bigbag-fyldesystem til en litauisk producent af gødning.

Testen blev gennemført sammen med kunden på lang afstand via live videoer af et bigbag fyldesystem i drift. Det skete på Microsoft Teams og forløb ganske tilfredsstillende for begge parter.

Bigbaglinjen er nu blevet skilt ad, og sendt til kunden i Litauen, som selv skal installere anlægget i de kommende uger.

Ifølge Sales Manager, Hans-Henrik Brusholt, har samarbejdet med kunden fungeret rigtig godt, siden den første kontakt tilbage i september 2019.

- Nu ser vi frem til, at bigbaglinjen kommer op at køre hos kunden i fuld hastighed, hvilket vil bidrage til en effektiviseret produktionslinje hos kunden, ikke kun økonomisk set, men også i et arbejdsmiljømæssigt henseende, siger han.

Salget er en del af PanPac Engineerings strategi om at øge salget af fuldautomatiske bigbag-fyldeanlæg i de østeuropæiske lande. Derfor har ordren til Litauen stor betydning for virksomheden.

- Den giver os mulighed for at markedsføre vores anlæg overfor en større gruppe producenter af gødning, hvoraf flere af disse vil være potentielle aftagere af et fuldautomatisk bigbag fyldeanlæg, siger Hans-Henrik Brusholt

- Det er ikke kun indenfor gødningsindustrien, at vi ser et potentiale for vores fyldesystemer, men også indenfor mange andre industrier som producerer granulerede materialer i bulk, og disse er vi i gang med at opspore sammen med vores forhandlere på de østeuropæiske markeder.

Artiklen er en del af temaet Metalindustrien automatiserer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094