23948sdkhjf

Metav går digitalt mens vi venter på den fysiske messe

Den tyske Metav-messen skulle oprindeligt have været afholdt den 10.-13. marts, men blev på grund af coronakrisen udsat til næste år.

Det betyder dog ikke, at 2020 bliver helt Metav-frit.

Den tyske maskinhandlerforening VDW inviterer nemlig alle interesserede til at deltage i en web-session; ”Let’s talk about innovation”, der løber af stablen fra 15.-19. juni.

- Metav 2020 er nødt til at blive udskudt med et år på grund af coronapandemien, så vil vi gerne tilbyde vores besøgende og udstillere et alternativ i form af Metav web-sessioner, siger Wilfried Schäfer, administrerende direktør for VDW.

- Den største udfordring for virksomhederne nu bliver at skalere produktionen op igen efter nedlukningen, hvordan de stabiliserer deres salg og vender deres leverancesystem tilbage til at være fuldt operativt på kort tid, fortsætter han.

- Metav web-sessionerne giver en mulighed for virksomheder til at igen at knytte forbindelse med deres kunder og vise, hvordan deres produkter kan hjælpe i restruktureringen af produktionen, lyder det fra Wilfried Schäfer.

Over de fem dage i juni vil næsten 90 virksomheder komme med specialist-sessioner inden for digitalisering, præcisionsværktøjer, maskinværktøjer og -systemer, software, målesystemer og kvalitetssikring, additive manufacturing, komponenter og systemer samt medicinsk teknologi.

Der vil være sessioner på både tysk og engelsk.

Se mere på www.metav-websessions.com.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.33