23948sdkhjf

CNC-robotspecialist har vokseværk

Projekterne bliver større og medarbejderne flere. Derfor har QRS netop indviet en ny fabrikshal på domicilet i fynske Vissenbjerg.

- For det første er vi vokset så meget på medarbejdereantal, at vi har brug for mere plads. Vi laver også mange flere turnkey-løsninger, altså færdige løsninger, hvor vi stiller hele projektet op hos os og får det til at køre, inden vi installerer det hos kunden, siger Olav Sjørslev, der er salgsansvarlig hos QRS.

Årsagen til at den nye fabrikshal netop er taget i brug nu, er fordi et lejemål i bygningen, som QRS for to år siden købte og flyttede ind, er fraflyttet 1. april. Derefter har QRS også taget de sidste kvadratmeter i bygningen i brug.

Køber et koncept
QRS har sit arbejdsfelt inden for automationsløsninger til CNC-maskiner. Indtil nu har automationshuset haft sin produktion været spredt på to adresser i Vissenbjerg, men nu er hele virksomheden samlet på 1.500 kvm, hvilket er tre gange så meget plads som før.

Og pladsen er der brug for.  Medarbejderstaben er vokset fra 10 til 30 på fem år, og trenden er, at kunderne køber større og større projekter.

- Flere kunder køber et helt set-up med automationsløsninger og CNC-maskiner. De køber er et koncept, hvor emneproduktionen er indkørt, siger Olav Sjørslev. 

Corona mærkes
Indflytningen betyder også, at QRS kan være helt klar, når verden åbner helt op igen. Corona-krisen kan nemlig også mærkes hos QRS. Ikke så meget i aktiviteten lige nu, for de projekter er solgt før jul.

- Vi har ordrebogen fuld, og alt er godt lige. Men hvis der ikke er nogen, der køber nye maskiner, har vi ikke nye maskiner at sætte robotter på. Og maskinhandlerne sælger ikke så mange CNC-maskiner lige nu som før Corona, og for mange af maskinerne er der mellem 6 og 12 måneders leveringstid, siger Olav Sjørslev.

- Men vi følger stadig budget og salg og vi får mange forespørgsler, så derfor ser vi meget positivt på fremtiden, uddyber han.

Artiklen er en del af temaet MaskinFokus.

Læs mere om: QRS
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.219