23948sdkhjf

Tysk CNC-gigant opruster i Danmark

En nyt servicesetup skal gøre Heidenhain til den foretrukne leverandør af løsninger inden for måling og styring til værktøjsmaskiner på de nordiske markeder.

I Danmark har Heidenhain udnævnt fire servicepartnere, der skal bringe den tyske CNC-specialist tættere på sine danske kunder.

- Det er i høj grad et spørgsmål om at skabe tryghed for kunden, som for alt i verden vil undgå nedetid i sin produktion. Med vores nye setup sikrer vi hurtig og nem adgang til autoriserede specialister, der kan tage det fulde serviceansvar, siger Klaus Stampe Pedersen fra TP Teknik, der repræsenterer Heidenhain i Danmark.

En blåstempling af vores serviceforretning
De fire nye servicepartnere er Nordelektro, CNC-Teknik, CNC Consult og HJ Teknik Maskinservice. Hos Nordelektro, der har hovedkvarter i Aalborg, betegner salgschef Jesper Storm Simonsen udnævnelsen som et kæmpe skulderklap. Den nordjyske teknikspecialist har et særdeles godt kendskab til Heidenhains styringer.

- Det er en blåstempling af Nordelektro og vores serviceforretning. Vi har mange kunder i industrien og

ser det som en stor fordel, at vi nu i endnu højere grad kan tilbyde specialisering i Heidenhains produkter – ikke mindst i forhold til retrofit af ældre CNC-maskiner, som i stigende grad efterspørges. Vi kommer i første omgang til at dedikere to-tre medarbejdere til partnerskabet og vil opruste yderligere i takt med, at nye Heidenhain-kunder bliver henvist til os, siger Jesper Storm Simonsen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.172